9. decembra 2019

TOP 3+1 hry, ktoré si rozhodne NEKUPUJTE pod vianočný stromček


S tipmi na skvelé hry na Vianoce sa už roztrhlo vrece. My sme nezaháľali ani na pikosekundu a je to tu. Náš zoznam tých najhorších detských a rodinných hier, ktoré si určite, ale naozaj vážne nekupujte.
Ideme na to!

3. Cabo da Roca

Krásne miesto číslo tri si rozhodne zaslúži hra Coba da Roca, ktorá je tak zlá, že snáď ešte nedostala ani jedno pochvaľné hodnotenie. Vypredáva sa za smiešne nízku cenu, ale vy sa nenechajte nachytať. Toto fakt nestojí ani na podpálenie.








2. Človeče nehnevaj sa

O mojom obľúbenom človeče som sa už vypísala TU. Opakovanie je ale matka múdrosti. V dnešnej dobe je už toľko skvelých a krásnych hier, že toto si s kľudným svedomím môžete vyškrtnúť zo zoznamu. Je jedno, že pravidlá poznáte, ale pokiaľ vám ušetríme čo len jeden hysterák vášho potomka nad vyhodenou figúrkou, bude to rozhodne stáť za to. Vianoce sú predsa sviatkami radosti, no nie? :)


1. Z pohádky do pohádky

Číslo jedna nemôže byť u nás doma nič iné, len táto nekonečná katastrofická hra o hádzaní kocky a hádzaní kocky a presúvaní panáčika tam a späť, ale hlavne späť a rozhodne nie do cieľa. Nie, ani zastaralé ilustrácie na tom nič nezmenia. Nie, ani nostalgia nezafunguje, týmto sa u nás doma naštastie rodičia netýrali.



Tak a teraz bežte a vyberte si čokoľvek iné, chybu neorobíte a uvidíte, že nebudete ľutovať. :)

Ale dajme si ešte jeden bonus.... Hra, ktorá by rozhodne nechýbala na našom zozname hier, ktoré si rozhodne KÚPTE! Hra, ktorá je pre mňa osobne asi najlepšia hra roku!

Na křídlech

A prečo si ju teda nemáte kupovať? Pretože už nie je! Je vypredaná rýchlosťou blesku. Ale nezúfajte. Nemusíte zháňať anglickú, ani nemeckú, ani neviem akú verziu. Ona česky zas bude! A bude aj s rozšírením európských vtákov, takže si pekne počkajte na jar a urobte si dvojnásobnú radosť. Český preklad stojí totiž za to a vôbec. Táto hra si to zaslúži. :)

Tak krásne a štastné a hlavne hravé, priatelia.... :))

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujeme za Váš komentár! :)