1. decembra 2019

Top 5 hier pre deti od 2 rokov

TOP 5 hier pre deti od 2 rokov na blogu www.spoluhratky.eu

Máte doma malého nezbedníka, ktorý už udrží figúrku, alebo kocku v ruke a vydrží sa s vami hrať aspoň pár minút? Je najvyšší čas začať s nejakou spoločenskou hrou. :) Tu je 5 (a možno aj trochu viac) tipov na tie najlepšie hry pre tých úplne najmenších hráčov. Deti od 2 rokov.



5. Moje první hra s krtkem alebo Little Action

Little Action

Aktivity pre najmenších nemôžu chýbať. V Krtkovi budete napodobňovať zvuky zvieratiek, alebo tancovať a smiať sa. A myslím, že u nás doma už ježko naveky vekov bude robiť "pá pá".
Little Action je už o niečo akčnejšia, kedy vykonávate rôzne akcie pomocou krásnych gumenných figúrok. Zábava je v oboch prípadoch zaručená!

Dojmy z nášho hrania: KLIK.
Kde kúpiť Little ActionAgátinSvět.CZAgátinSvet.SK
Kde kúpiť Moju prvú hru s krtkom: Heureka.CZ, Heureka.SK

4. Zajíc v pytli

Zajíc v pytli

Hmatová hra, hra s tvarmi na priraďovanie podľa obrázkov, alebo podľa tieňov. To všetko je Zajíc v pytli, kde nikdy neviete, čo presne ste vytiahli. Obvzlášť keď máte zaviazané oči a snažíte sa spoznať predmet hmatom. Menšie deti zas môžu priraďovať predmety k obrázkom. To všetko z nej robí veľmi peknú edukatívnu hru.

Dojmy z nášho hrania: KLIK.
Kde kúpiť: Pygmalino.CZPygmalino.SK

3. Den a noc, prípadne Králik Kuk

Den a noc

SMART hry od MINDOKu sú skvelými logickými hrami pre jedného hráča, ktoré u nás doma nemôžu chýbať. Den a noc a Králik Kuk sú verzie hier vhodné už pre takto malé deti.
V hre Den a Noc sa snažíte poskladať rôzne drevené tvary na drevené tyčky podľa obrázkovej predlohy. A to buď vo verzii deň, kedy vidíte aj farby jednotlivých dielikov, alebo vo verzii nočnej, kedy vidíte len obrysy.

Dojmy z nášho hrania: KLIK.
Kde kúpiť: Heureka.CZ, Heureka.SK

2. Little Cooperation

Little Cooperation

Už z názvu tejto hre je jasné, že je pre tých najmenších a že budete spolu s deťmi spolupracovať. V hrách, tak ako aj v živote, predsa nemusí ísť len o súperenie, ale veľmi často je potrebné si aj pomáhať. V hre Little Cooperation konkrétne budete zachraňovať zvieratká na severnom póle. V hre nájdete krásne figúrky zvieratiek a úžasnú hru, v korej si deti okrem naučenia základných herných princípov vyskúšajú aj svoju zručnosť.

Dojmy z nášho hrania: KLIK.
Kde kúpiť: AgátinSvět.CZAgátinSvet.SK

1. Môj prvý ovocný sad

Muj prvni ovocny sad

A číslo jedna nášho výberu nemôže byť nič iné ako "havran". Môj prvý ovocný sad od firmy HABA. Opäť budete spolupracovať, aj keď občas deti fandia samotnému havranovi, ktorý vám chce vyzobať ovocie z ovocného sadu. A vy ho zas chcete pozbierať skôr, než havran príde. Krásne drevené ovocie, figúrka havrana, veľká kocka. S týmto všetkým si deti môžu precvičiť farby a hlavne sa naučiť hrať hry. Hry, ktoré vás už navždy budú zbližovať. :)

Dojmy z nášho hrania: KLIK.
Kde kúpiť: AgátinSvět.CZ, AgátinSvet.SKAmazon.DE

Žiadne komentáre:

Zverejnenie komentára

Ďakujeme za Váš komentár! :)