28. apríla 2020

My Little Scythe

recenzia hry My Little Scythe na blogu www.spoluhratky.eu

My Little Scythe je pre mňa jedna z najočakávanejších detských a rodinných hier poslednej doby. Chvíľku jej trvalo, než uzrela svetlo sveta aj v češtine, ale konečne je tu  vďaka Albi v celej svojej kráse a my môžeme začať jasať od radosti. :)

24. apríla 2020

Lotři

recenzia hry Lotři na blogu www.spoluhratky.eu

Poriadna škodiaca hra, kde si idete po krku nie je vôbec pre mňa. Som si myslela. Ale pokiaľ tá hra je takáto od začiatku do konca a nedá sa brať vážne, ale je to proste kopa zábavy, tak mi to vôbec nevadí. A presne taký sú aj Lotri!


15. apríla 2020

Na křídlech

Recenzia hry Na křídlech na blogu www.spoluhratky.eu

Hra Na křídlech je už pomaly fenomén, ktorý zbiera jedno ocenenie za druhým. Už sme vám z nej priniesli hromadu fotiek, tak teraz ešte naše dojmy z hrania. :)

10. apríla 2020

Print and Play hry zdarma

Zoznam print & play hier zdarma na blogu www.spoluhratky.eu

V dobe karantény sa nám roztrhlo vrece s hrami, ktoré si môžete doma vytlačiť a rovno hrať. Len zriedkakedy k nim potrebujete nejaké špeciálne komponenty. Občas stačí len pár kociek a písacie potreby.

6. apríla 2020

Tapestry - vo fotkách

Fotky hry Tapestry na blogu www.spoluhratky.eu

Tapestry je hra, ktorá mi doslova vyrazila dych. Nielen tým, ako krásne vyzerá, ale čo všetko ponúka aj po hernej stránke. Stala sa z nej jedna z mojich najobľúbenejších hier.
Tu je pár fotiek na nalákanie a dojmy z hrania pribudnú už čoskoro. :)

3. apríla 2020

13 najočakávanejších rodinných hier roku 2020

Zoznam 13 najočakávanejších detských a rodinných hier roku 2020 na blogu www.spoluhratky.eu

Už je to takou malou tradíciou, že zhruba v tomto čase zverejňujeme zoznam tých, podľa nás, najočakávanejších noviniek pre tento rok. A tak ako to bolo pred rokom, budú to detské a rodinné hry, ktoré vyjdú v češtine v roku 2020. Minimálne taký je plán vydavateľstiev, my si (im) budeme držať palce, aby to tak naozaj bolo. :)
(Áno, dívam sa na teba Harry Potter :))

Tak poďme na to!